

När du har synkroniserat din katalog med Kadence kan du filtrera och välja vilka grupper (lag) du vill synkronisera och vara synlig inom Kadence-plattformen.
För att göra detta, följ stegen nedan:
I Kadence, gå till Inställningar > Integrationer
Under Directory Sync klickar du på de tre vertikala prickarna och sedan på "Välj lag att synkronisera"
På den här sidan kan du styra vilka grupper som är synliga (markerade) och vilka som inte är (avmarkerade).
Du kan också välja att inaktivera synkroniseringen av nyligen tillagda grupper genom att stänga av "Synkronisera nya lag automatiskt" högst upp på den här sidan.
När du är nöjd klickar du bara på "Synkronisera valda team(er)"
Om du fortfarande behöver konfigurera din katalogsynkronisering, följ den här guiden.

