Att ta bort stadsdelar kommer inte att orsaka problem med befintliga bokningar.
Om en ändring du gör i en stadsdel kommer att påverka befintliga bokningar, kommer du att se en varning som meddelar dig om detta och ber dig bekräfta innan du fortsätter.
